Floris Van Bommel

Floris Van Bommel heren

Floris Van Bommel

Floris Van Bommel heren

Floris Van Bommel

Floris Van Bommel heren

Floris Van Bommel

Floris Van Bommel heren

Floris Van Bommel Dames

Floris Van Bommel dames

Floris Van Bommel Dames

Floris Van Bommel dames

Van Bommel

Van Bommel heren

Van Bommel

Van Bommel dames

Floris Van Bommel

Floris Van Bommel heren

Podotherapie

PodoFysics

Mijn naam is Esma Aleyd, ik heb een aantal jaar werkervaring als podotherapeut en ben dit gaan voortzetten in mijn eigen praktijk. Per september 2016 ben ik met veel enthousiasme gestart met mijn podotherapie praktijk “PodoFysics”, op locatie Denekamp bij Mensink Schoenen en Sport. Momenteel houd ik hier de donderdag(avond) en zaterdag spreekuur.

Tevens is mijn praktijk ook gevestigd op locatie Fysiotherapie de Essen waar ik de vrijdagen spreekuur houd.

PodoFysics is een kleine praktijk met persoonlijke benadering en neemt voldoende tijd en aandacht voor de patiënt. Als podotherapeut vind ik persoonlijk afgestemde zorg van groot belang, die passen bij de (medische) situatie en hulpvraag van mijn patiënten.

Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zoals de cursus manuele therapie van de voet en enkel binnen de podotherapie.

Daarnaast is PodoFysics innovatief en werkt met de nieuwste technologie op het gebied van het opmeten van de voet. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van een 3D scanner voor het vervaardigen van persoonlijke, op maat gemaakte podotherapeutische zolen.


Podotherapie, voor wie?

Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet. De podotherapeut behandelt voet-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkende voetstand en/of voetfunctie.

Denk hierbij aan:

- Standsafwijkingen van de voeten (zoals platvoeten en holvoeten)

- Standsafwijkingen van de tenen of nagels (zoals hamer- en klauwstand)

- Sportblessures (zoals achillespees-, scheenbeenklachten en lopers knie)

- Ingegroeide teennagel(s)

- Terugkerende likdoorns of overmatige eeltvorming

Podotherapie is tegenwoordig vrij toegankelijk, dit wil zeggen dat u terecht kunt zonder verwijzing van de huisarts of specialist. Een behandeling wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft ook geen gevolgen voor uw eigen risico.


Gratis inloopspreekuur

Heeft u vragen over uw voeten of ervaart u pijnklachten in uw voeten, benen, knieën, heupen en/of (lage) rug en bent u benieuwd of de podotherapeut iets voor u kan betekenen, kom dan langs op de gratis inloopspreekuur die iedere donderdagavond tussen 19:00 – 20:00 uur plaatsvindt.

Een afspraak maken is hiervoor niet nodig. Wilt u liever direct een afspraak maken voor een onderzoek? Dan bent u van harte welkom en kunt u telefonisch of via de e-mail contact opnemen hierover.


Regulier spreekuur

Bij Mensink Schoenen houdt Podofysics momenteel regulier spreekuur op:

- Donderdag tussen 13:00 – 19:00 uur

- Zaterdag tussen 10:00 – 13:00 uur

Voor het reguliere spreekuur dient u vooraf een afspraak maken.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via:

E-mail: info@podofysics.nl

Tel: 06-40206829

Website: www.podofysics.nl